ou-knqz-aleksandar.com_-870x578

Училищен прием

ОУ "Княз Александър I" е основно училище (І - VІІІ клас) с общинско финансиране. Училището е водещо при представяне на учениците на националните външни оценявания за IV и VII клас. То е едно от най-предпочитаните учебни заведения в град Пловдив.
Учебни смени: две смени.
Вид организация на обучението: Целодневна
Описание на вида целодневна организация: Училището осигурява целодневна организация на учебния ден при желание на учениците от първи, втори, трети и четвърти клас.
Текуща информация за приема по класове може да прегледате на началната ни страница в раздел "ПРИЕМ" или да прегледате всички публикации в категория "ПРИЕМ" от бутона по-долу.

290254

Учебен план

Училищни учебни и годишни планове

Обществен съвет

СДРУЖЕНИЕ „УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО ПРИ ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ КНЯЗ АЛЕКСАНДЪР I-ви“ – гр. ПЛОВДИВ

Humanitarna_Gimanizia_Plovdiv

Училищни униформи

ОРГАНИЗАЦИЯ ПО ДОСТАВКА НА УЧЕНИЧЕСКИ УНИФОРМИ ЗА 2022-23 УЧЕБНА ГОДИНА 

ПОКУПКА НА УНИФОРМАТА:

  1. Бъдещите новоприети ученици на ОУ “Княз Александър І” гр.Пловдив, желаещи да имат униформа за 15 септември 2022г., да посетят магазина ни за ученически униформи намиращ се в ТЦ “ГРАНД” на ул. “Капитан Райчо” 56, етаж 3, в периода от 07 юни до 04 юли 2022г., с цел ПОКУПКА на „УНИФОРМАТА”.
  2.  Всички останали ученици на ОУ “Княз Александър І” гр.Пловдив, желаещи да имат униформа за 15 септември 2022г., да посетят магазина ни за ученически униформи намиращ се в ТЦ “ГРАНД” на ул. “Капитан Райчо” 56, етаж 3, в периода от 9 до 23 август 2022г., с цел ПОКУПКА на „УНИФОРМАТА”.
  3. Наличност на елементи от „УНИФОРМАТА” в магазина: В магазина целогодишно се поддържат наличности на елементи от „УНИФОРМАТА”, но не можем да гарантираме, че ще има желания от ВАС елемент и размер по всяко време. В магазина ще получите информация за последващи доставки.

За всички подробности и размери моля изтеглете документа по-долу: